Cursussen en trainingen

Op diverse vakgebieden organiseren wij cursussen, trainingen, studiedagen, actualiteitenmiddagen en werkbijeenkomsten voor bestuurders, ambtenaren, raadsleden. Ook bieden wij diverse in-companytrainingen aan. Hier vindt u ons actuele aanbod.

VNG Academie
De VNG Academie voorziet in korte opleidingen voor de professionalisering van wethouders, raadsleden en gemeentelijke beleidsambtenaren in Nederland.
Onder de noemer VNG Academie voor Lokaal Bestuur organiseren wij trainingen voor wethouders en raadsleden. Onder de naam VNG Academie vindt u trainingen voor beleidsambtenaren.
Voor een actueel aanbod bezoekt u www.vngacademie.nl voor het volledige opleidingsprogramma. Of bel met 070-3738492.

VNG Trainee
Exclusief voor gemeenten en gemeentelijke organisaties detacheren wij hoogopgeleide trainees om hen kennis te laten maken met het werken voor de lokale overheid. Naast de detachering ontvangen onze trainees gedurende twee jaar een opleiding. Voor meer informatie www.vnggemeentetrainee.nl Of bel met 070-3738482.

 

Contact
Heeft u een vraag over onze diensten of wilt u een bijeenkomst, beurs of training organiseren? Vul het contactformulier in en wij nemen snel contact met u op. Of bel met 070-3738458.